برنج ,عوامل ,زراعت ,تولید ,مناطق ,عوامل محیطی ,تولید برنج ,ایران مناطق
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه23

فهرست مطالب

اقلیم شناسی

مناطق اکولوژیکی زراعی ایران

برنج

سابقه کشت و کار برنج در ایران :

مناطق کشت برنج در ایران

مناطق مهم کشت و تولید برنج در جهان :

مقدار تولید برنج

مشخصات گیاه شناسی

علم زراعت فعالیتهایی از انسان را در بر می گیرد که به منظور تامین نیازهای بعضی از گیاهان و در نتیجه بهره گیری از حداکثر قدر ت تولیدی آنها انجام می شود . این فعالیتها علاوه بر کاشتن ، داشتن محصول و حفاظت آن در مقابل آفات ، امراض و علفهای هرز می تواند عموما شامل تغییر در عوامل محیطی باشد . عوامل موثر بر رشد گیاهان عبارتند از : هوا ، حرارت ، باد ، آب ، نور ، خاک و مواد غذایی . انسان قادر است بعضی از این عوامل را مستقیما تغییر د هد ولی غالبا مجبور است شرایط را برای بهره وری بیشتر و بهتر مناسب سازد . استفاده صحیح و دراز مدت از عوامل محیطی می بایست به عنوان دو هدف اصلی زراعت مورد توجه قرار گیرد .ثبات تولید در کشاورزی یکی از جنبه های مهم کشاورزی پایدار



دریافت‌فایل



ادامه مطلب
منبع اصلی مطلب : مدرسه شکوه
برچسب ها : برنج ,عوامل ,زراعت ,تولید ,مناطق ,عوامل محیطی ,تولید برنج ,ایران مناطق
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

سبد بلاگ : تحقیق در مورد زراعت غلات